Szolgálataink

A Találkozás Sátra sokféle szolgálattal igyekszik Krisztus Testét építeni. Ezen az oldalon szeretnénk bemutatni milyen módokon szeretnénk a helyi gyülekezeteket és az egyes hívőket szolgálni.

Dicsőítő alkalmak

Felekezetközi dicsőítő alkalmakat szervezünk, melyek célja, hogy találkozási lehetőséget biztosítsanak Isten és az egyes keresztények számára. Ezeken az alkalmakon zenei dicsőítéssel, bibliai és prófétai bátorítással és közbenjárással szolgálunk a jelenlévők felé. Az alkalmaink egy részéről felvételeik is elérhetők a YouTube csatornánkon, de egészen más hangulata van annak, amikor személyesen veszel részt rajtuk, és átéled a Szent Szellem érintését.

Képzések

Előkészületben…

Könyvek

Szeretettel ajánljuk az érdeklődők figyelmébe szolgálatunk vezetőinek könyveit, melyek az Istennel való mélyebb kapcsolat átélésére ösztönöznek, és amelyek e-mailben megrendelhetők, vagy alkalmainkon személyesen is megvásárolhatók:
+ Országh György: Prófétai dicsőítés (2020)
+ Tóth-Simon Károly: Az első szeretet (2020)

Kották

Igyekszünk elérhetővé tenni különböző dicsőítő dalok (fordítások és saját szerzemények) kottáit, hogy bármely gyülekezetben használhassák ezeket a dicsőítő csoportok.

%d blogger ezt szereti: