Bemutatkozás

A Találkozás Sátra egy felekezetektől független Szolgálat, melynek célja Isten Királyságának építése, Jézus Krisztus megdicsőítése, és az emberek felé való szolgálat a Szentlélek kegyelmi ajándékaival.

A szolgáló csapat

Pék Dávid, a Szolgálat dicsőítésvezetője és egyik alapítója , aki jelenleg a Diósgyőri Református Gyülekezetben szolgál dicséretvezetőként. Házas, egy gyermek édesapja. A kisgyőri Magyar Apostoli Gyülekezetben nőtt fel, itt kezdte szolgálatát. Évek óta felekezetközi szolgálóként tevékenykedik, és vágya, hogy Isten megdicsőüljön népe között, ahogy mindenféle felekezeti hovatartozástól függetlenül, egy szívvel és szájjal imádja az Urat. Célja az imádó életforma terjesztése, és hogy minél több ember megtapasztalja Isten jelenlétének erejét és örömét, mert ahogy vallja – egyedül Isten jelenléte hozhat valódi változást.

Országh György Solymáron él, és Budapesten jár közösségbe. Nős, négy gyermek édesapja. Korábban Miskolcon élt, és az Olajfák Gyülekezetben szolgált hosszabb ideig, elsősorban dicsőítésvezetőként. Emellett tanítóként is tevékenykedett többek között a Logos teológián néhány évig, illetve azóta is különböző gyülekezetekben és konferenciákon. 2022 őszén indította útjára legújabb szolgálatát, a Bölcsesség Bibliaiskolát. A Magyarországon kibontakozó prófétai mozgalom résztvevőjeként meggyőződése, hogy mindenki rendelkezik azzal a lehetőséggel, hogy Isten által inspirálva szolgáljon mások épülésére. Egyéni projektjeivel és a Találkozás Sátra Szolgálat csapatában is azon munkálkodik, hogy mindenki felépüljön azzá, akinek Isten eredetileg alkotta.

Tóth-Simon Károly, a Szolgálat harmadik alapító tagja, a Coram Deo elnevezésű facebook közösségi oldal szerkesztője, több könyv írója. Házas, két gyermek édesapja, a miskolci Golgota Keresztény Gyülekezet egyik lelkipásztora. Arra kapott elhívást, hogy a felekezetek közötti egységet a közös dicsőítés, imádás és közbenjárás által építse. Ennek részeként a Találkozás Sátra Szolgálat mellett szolgálatot végez a miskolci Imádság Házában is, hogy Isten szüntelen dicsőítéséért munkálkodjon. Krisztus Testét a tanítás ajándékával, valamint az imádatra és közbenjárásra való felkészítéssel és meghívással igyekszik építeni. A felekezetek közötti falak helyett hídépítésre törekszik. Célja az, hogy munkássága nyomán az egyház újult lelkesedéssel essen szerelembe a Vőlegénnyel, Jézussal.

A Találkozás Sátra Zenekar tagjai: Pék Dávid – ének és zongora, Pápai Gergő – elektromos gitár, Kiss Dávid – dob, Pék Nóra – vokál, Novák Netti Vivien – cselló, Országh György – akusztikus gitár és vokál

Ezen kívül a technikai csapatban is több személy szolgál – akik munkája elengedhetetlen – a keverő kezelésében, a dalszövegek kivetítésében és a stream vagy videófelvételek készítésében.

%d blogger ezt szereti: